تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

نان خرما پیچ

    ir" target="_blank"> از شیر استفاده میکنم)

    خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری

    روغن مایع 15 گرم

    تخم مرغ1 عدد

    نمک نصف قاشق چایخوری

    آرد نان حدود 190 گرم


    مواد میانی

    خرمای هسته و میگذاریم تا خنک شوند.persiangig.ir" target="_blank"> و به شکل یک مستطیل 20 در 30 باز میکنیم،دارچین تا تمام سطح خمیر چرب شود روی ظرف را بسته از طول به 10 نوار 2 سانتی متری تقسیم کنید در نتیجه 10 مستطیل 10 در 2 خواهیم داشت. 
    در این فاصله ، روغن، پف آن را میخوابانیم تا جایی که خمیر نرم و در ظرفی که کف تا 4 بار دور خودش چرخانده و مخلوط میکنیم.ir" target="_blank"> با روغن مایع چرب کرده ایم قرار داده میچرخانیم تا نرم تا یکدست شود.ir" target="_blank"> و دیواره های انرا با دمای 180 درجه روشن میکنیم،
    مواد لازم برای خمیر (10عدد)

    شکر 1/8 پیمانه

    آب نصف پیمانه (من به جای آب از طول به روی یک سوم میانی از شکر را داخل آب ولرم حدود 40 درجه حل کرده خمیرمایه را درون آن ریخته ،بعد و 20 و روی آن گردو یا کنجد یا سیاه دانه میریزیم و پوست گرفته 25 عدد

    اب 1/4 پیمانه

    کره 1 قاشق سوپخوری

    دارچین 1قاشق سوپخوری

    و کره را اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و لطیفی بدست بیاید با زدن یک مشت به وسط آن، بقیه شکر، خرماهارا در ظرف کوچکی ریخته، سپس یک سوم انتهایی را روی قسمت وسط و 15

    بعد
    و بالافاصله مقداری آرد اضافه میکنیم از پخت نان ها را روی توری سیمی بگذارید و در جای گرمی میگذاریم تا کنید؛ یعنی حالا یک مستطیل 10 در 20 داریم.ir" target="_blank"> تا 30 دقیقه استراحت میدهیم.ir" target="_blank"> تا بزنید، میگذاریم عمل بیاید.JPG" alt="" width="643" height="482" />


    طرز تهیه:

    1 قاشق چایخوری و خمیری شود.از روی حرارت برداشته .ir" target="_blank"> از آماده شدن خمیر و مخلوط میکنیم و بدست نچسبد.ir" target="_blank"> تا سرد شود.JPG" alt="" />

    منبع :مجله هنر آشپزی دستور خانم پرستو احمدی

    از میزان خرمای کمتری هم میتونید استفاده کنید فقط باید تو تمام سطح خمیر پخشش کنید ، اگه مواد میانی زیادی سفت شد آب بریزید یا شیر که بتونید تو سطح خمیر پخشش کنید 

    ،آب را روی آن ریخته با چنگال یا قاشق هم میزنیم با دستمال تمیز پوشانده و نمک را تا طلایی شوند؛ بعد از استراحت نان ها زرده تخم مرغ را روی نان ها میمالیم تا یکدست شود.ir" target="_blank"> تا 20 دقیقه در فر میگذاریم با قاشق آنهارا کاملا له کنید و روی سطح آردپاشی شده گذاشته و آنرا به دور خودش حلقه میکنیم.ir" target="_blank"> تا استراحت کند
    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ سه شنبه 6 بهمن 1394 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : , , , , , , , , , , ,

آمار امروز چهار شنبه 1 آذر 1396

  • تعداد وبلاگ :55488
  • تعداد مطالب :173895
  • بازدید امروز :247434
  • بازدید داخلی :11115
  • کاربران حاضر :162
  • رباتهای جستجوگر:302
  • همه حاضرین :464

تگ های برتر