خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





خمیر جادویی

    سلام دوستان{71} بعد گذشت بیش از 6 ماه برگشتم!!{65} تو این مدت چیز خاص و جدیدی درست نکردم اگر هم پختم یادم نیست چون ازش عکس نگرفتم

    دیروز رفتم انجمن آشپزی روزمنو این آموزش رو دیدم ازش خوشم اومد درست کردم و گفتم بیام و تو سال جدید تجربه ی جدیدم رو با شما همراهان دوست داشتنی و کدبانو در میون بذارم{101}

    با این خمیر میتونین پیراشکی غذایی توی فر یا سرخ کرده,پیتزا و کاپ پیتزا, و حتی نان صبحانه و پای میوه درست کنین!!{clap}{69}


    من امروز پای میوه و پیتزا درست کردم{2 (30)}


    مواد لازم :

    آرد نانوایی : 500 گرم البته برای من کمتر از این میزان آرد استفاده شد پس آرد رو با احتیاط اضافه کنید:3:

    تخم مرغ : 1 عدد

    شیر ولرم : 250 میلی لیتر یا یک پیمانه

    روغن جامد یا نیمه جامد : 6 قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده 5 قاشق سوپخوری)

    مایه خمیر خشک فوری : 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری یا 10 گرم

    نمک : 1 قاشق چایخوری

    شکر : 1 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی ) 2 تا 5 قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر شیرین )

    طرز تهیه :

    یک قاشق چایخوری از شکر دستور + خمیر مایه را در ظرفی ریخته و شیر ولرم را به خمیر مایه اضافه کنید کمی هم بزنید تا 5 تا 10 دقیقه خمیر مایه عمل آید .

    نمک + روغن +بقیه شکر + تخم مرغ را با هم مخلوط کرده در حدی که یکدست شوند .

    خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بدون هم زدن مقداری از آرد را اضافه و هم بزنید کم کم آرد را اضافه و با قاشق چوبی هم زده تا خمیر در کاسه جمع شود .

    خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به مدت 5 یا 10 دقیقه ورز دهید یا خمیر را روی سطح کارتون 100 بار بکوبید تا خمیر براق و یکدست و نرمی بدست آید که به دست نچسبد . من 200 بارکوبیدم{77}

    خمیر را در جای نسبتا گرم در کاسه ای که با یک قاشق مرباخوری با روغن مایع چرب کرده اید گذاشته و به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا وقتی که حجم خمیر دو برابر شود .

    پف خمیر را خوابانده و برای پیراشکی یا پیتزا یا خمیر شیرین آماده کنید. در همه ی  موارد استفاده از این خمیر درجه ی فر 185 درجه سانتی گراد است.

    برای پای میوه خمیر را با کاتر گرد قالب زده و دوباره با قالب گرد کوچکتر دوباره خمیر قالب زده را قالب بزنید خمیر اضافه را برداشته و دو بار دور انگشت خود پیچانده و دور خمیر قالب خورده گذاشته و خمیر را داخل سینی فر گذاشته و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید رومال بزنید( با زرده تخم مرغ زده شده + زعفرون+شیر و مقدار کمی روغن) وسط خمیر را مارمالاد یا مربا دلخواه یا از پوره سیب و دارچین و شکر استفاده کنید . پای میوه را در فر از قبل گرم شده با حرارت 185 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه طبخ نمایید تا لبه های پای میوه رنگ بگیرید. من از مربا به,بهار نارنج و هویج استفاده کردم{2 (6)} 

    و شیرینی/DSC04856.jpg" />

    برای خمیر پیتزا حداقل برای یک پیتزا در قالب پیتزا 25 سانت تا 30 سانت یک دوم مواد خمیر جادویی کافیست .

    بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و پفش را خواباندید خمیر را با چنگال سوراخ کنید و به مدت 20 دقیقه در فر نیم پز کنید(توجه کنید خمیر هرچه نازک تر باشه بهتره)بعد بیرون میارینش و سس قرمز و مواد پیتزا رو میریزیم حدودا  20 دقیقه طبخ نمائید.اگر اواخر پخت مقداری کره آبکرده و پنیر پیتزا اضافه کنید و دوباره تو فر بذارین پیتزاتون کشششششدار میشه
    {69}

    ميتونيد خمير رو نازك توي قالب كيك يزدي پهن كنيد بعد مواد پيتزا رو داخل قالب بريزيد اون وقت کاپ پیتزا دارید:10:

    عکسم بی کیفیته چون واقعا گشنه م بود{63} برای ناهار هم پیتزا درست کرده بودم هم خورش اسفناج ولی فقط پیتزا خورده شد!{2 (4)} حالا یا پیتزا زیاد خوشمزه بوده یا خورش اسفناج زیاد بی مزه{4}



    این مطلب تا کنون 11 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : خمیر ,پیتزا ,قاشق ,قالب ,دقیقه ,درست ,قاشق سوپخوری ,خمیر مایه ,قاشق چایخوری ,اضافه کنید ,استراحت دهید ,
    خمیر جادویی

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر