خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





تولد داداشیم

    برای کیک پایه روی " کیک های خاله ریزه کلیک کنید " آموزش کیک اسفنجی (دستور خانم طوروسیان) براتون نمایش داده میشه.بعد خامه کشی با چوب کبریت طرح انگری برد رو روی کیک م پیاده کردم و با شکلات آب شده از روی خط هایی که کشیده بودم رفتم و بعد خامه های رنگ شده رو در محل های مناسب ریختم.

    برای رنگ زرد منقار ش از زعفرون برای استفاده کردم و رنگ صورت ش هم رنگ خوراکی ویلتون و خامه ست



    اینم سوپ ورمیشل با مواد موجود داخل یخچال

    هویج رنده شده رو با مقداری پیاز داغ  و روغن زیتون و زردچوبه تفت دادم.سبک که شد بهش سیب زمینی رنده شده اضافه کردم و مقداری تفت دادم بعد هم آب و استاک گوشت و ترکیب( روغن و رب گوجه و گوجه تازه و زردچوبه) رو اضافه کردم و 1 مشت هم زرشک. اواخر پخت نمک و فلفل و ورمیشل رو بهش اضافه کردم. 


    برای ناهار هم جوجه کباب تابه ای همونطور که قبلا آموزش داده بودم درست کردم.

    گوجه و بادمجون که قبلا گفتم چطور آماده میشه

    هم خیلی لذیذه هم برای غذای خشکی مثل کباب یک دورچین فوق العاده ست

    این رو هم من از خودم اختراع کردم و خیلی دوستش دارم و تاحالا بارها درستش کردم

    مقداری آلوچه ی ترش رو با قیصی میخیسونم و خوب میشورم

    بعد اینها رو به همراه مقداری پیاز حسابی تفت میدم و 1 استاک گوشت میندازم توش با نمک و فلفل تا بپزه و خوب جا بیوفته

    هرچی ترش تر میخواین نسبت آلوچه رو به میزان قیصی بیشتر بگیرین و برعکس هرچه شیرین تر میخواین میزان قیصی رو بیشتر در نظر بگیرین

    برای این ناهار سالاد شیرازی هم درست کرده بودم که ازش عکس نگرفتم


    این مطلب تا کنون 11 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : قیصی ,گوجه ,مقداری ,خامه ,اضافه کردم ,میزان قیصی ,استاک گوشت ,مقداری پیاز ,
    تولد داداشیم

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر