خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





کشک بادمجان رژیمی خاله ریزه...خوشمزه تر!

    4 تا 6 عدد بادمجان

    250 گرم کشک که با 20 دقیقه جوشوندن آماده ش کردیم

    استاک گوشت به میزان لازم(اختیاری)

    فلفل سیاه و در صورت نیاز نمک

    زعفروون یا زردچوبه به میزان لازم

    گردو خرد کرده 7 تا 8 عدد

    پیاز داغ رشته ای زعفرونی,سیر داغ و نعنا داغ هرچی بیشتر خوشمزه تر

    خوب بادمجون ها رو کبابی کردم و پوستشون رو کندم و ساطوری کردم و گذاشتم توی دیگ و با استاک گوشت یا 2 استکان آب میذاریم حدودا 20 دقیقه تا نیم ساعت بپزه بعد بهش پیاز داغ مقدار کمی سیر داغ و نعنا داغمون رو اضافه میکنیم و همچنین گردو های خرد کرده مون رو و 1 استکان دیگه بهش آب اضافه میکنیم و میذاریم 10 دقیقه دیگه بپزه تا هم مزه دار بشه هم گردو نرم بشه.

    حالااااااااا کشک زعفرونیمون رو همراه فلفل سیاه اضافه میکنیم و بقیه ی سیر داغ رو هم اضافه میکنیم و در دیگ رو بر میداریم و میذاریم تا آبش تبخیر بشه و زعفرونش رو هم اضافه میکنیم

    * میتونین زعفرون رو کلا حذف کنین و فقط به پیاز داغ و کشک تون زردچوبه اضافه کنین. کشک بادجون اولی رو هفته ی قبل کلا با زعفرون درست کردم و کشک بادمجون  دومی رو امروز کلا با زردچوبه درست کردم.در هر صورت طعم ش بی نظیره

    *چون کشک شور هشت صبر کنین تا آخرین مرحله ی پختش یعنی مرحله ی تبخیر شدن آب اضافه ی غذا...اونوقت مزه کنین ببینین اگه نیاز بود نمک اضافه کنین


    این مطلب تا کنون 13 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : کنین ,میکنیم ,میذاریم ,زردچوبه ,دقیقه ,اضافه میکنیم ,درست کردم ,اضافه کنین ,فلفل سیاه ,
    کشک بادمجان رژیمی خاله ریزه...خوشمزه تر!

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر